HUSK GYMNASTIK SÆSON 18/19 BEGYNDER I UGE 35

Gymnastikafdelingen i Hornsyld Idrætsforening tilbyder gymnastiktræning for både børn og voksne - sæson 2018/2019.

 
I sæsonen 18/19 tilbydes 7 hold for forskellige aldersgrupper. Ansvaret for træningen ligger hos ca. 30 samvittighedsfulde og energiske instruktører i alle aldersgrupper.
Instruktørerne er frivillige og ulønnede, men brænder for at give børn, unge og voksne nogle gode oplevelser med gymnastik og bevægelse. Idrætsforeningen tilbyder i samarbejde med DGI kurser og uddannelse til instruktørerne. Gymnastikudvalget består af 5 medlemmer, der også er frivillige og ulønnede. Udvalgets opgave er at støtte instruktørerne og sørge for alle de praktiske gøremål i en idrætsforening.
 
Vi er altid åbne for nye tiltag, som kan støtte og udvikle det frivillige foreningsarbejde – vi ser det som en attraktiv og positiv del af et lokalsamfund, at der er et velfungerende foreningsliv. Har du ris/ros/kommentarer/forslag eller andet er du altid velkommen til at rette henvendelse til et af gymnastikudvalgets medlemmer. Hvis du har lyst til at være en del af instruktørteamet, må du også meget gerne kontakte os. Telefonnumre og mailadresser findes andet sted på hjemmesiden.
 
NYT for sæson 2018/19:
I sæson 18/19 er der ekstra springtræning for de børn/unge, der er tilmeldt Spring 2.-4. klasse og Juniorspring. Se træningstiderne på vores facebook-side Hornsyld IF Gymnastikafdeling eller på hjemmesiden under Gymnastik/træningstider.

Tilmeldning

Bliv frivillig

Sponsorer