Historie

Hornsyld IF er genopstået i sæson 2005/06 efter at Bjerre IF Volley blev nedlagt tilbage i 1990’erne.

Tidligere spiller og træner Claus Ørnsholt samt Poul Anker Frederiksen ønskede at genoplive motionsvolleyball i Hornsyld og i de første par sæsoner spillede klubben motionsvolleyball (mix) i Horsens i en privatturnering under DGI.
 
Men i sæsonen 2009/10 startede et stort kuld ungdomsspillere (årgang 1993’ere),der alle besad et kæmpetalent og potentiale. Gennem de efterfølgende år har de dannet basis for klubbenstilmelding til Jyllandsserien og med Flemming Bjerregård som træner rykkede holdet op i Danmarksserien. Truppen er i perioden også blevet udvidet med flere både rutinerede divisionsspillere og talentfulde nye spillere. Efter at have spillet i Danmarksserien i de seneste 2 sæsoner er holdet nu rykket i 2. division J Og spillerne glæder sig alle helt vildt til at prøve denne udfordring . .
 Desuden er der for et par år siden startet endnu et nyt kuld af ungdomsspillere (årgang 1996’ere). De træner meget flittigt og har allerede deltaget i U18 DM samt i flere Grand Prix stævner.
De er ligeledes meget taletfulde unge spillere,som snart vil banke på til 2. division. I sæson 2014/15 vil de primært skulle spille i serie 1/Jyllandsserien for at få mere erfaring. Dem venter vi os meget af og glæder os til at følge deres udvikling.
 
Vi har – indtil videre – kun herrehold i klubben; men det er vores ambition at kunne oprette et pige-/damehold, hvis der skulle være interesse for det.
 
Og skulle der være nogle unge mennesker, der kunne tænke sig at spille volleyball skal I være MEGET velkommen.
 I er meget velkommen til at komme til træning indtil flere gange for at prøve om det er noget for jer . . . og tag gerne venner, bekendte, kammerater mv. med. . . . .  .

Tilmeldning

Bliv frivillig

Sponsorer