Kort beskrivelse af gymnastikholdene

Forældre/barn:

Er dit barn mellem 1 og 3 år, og har du lyst at bruge en times tid sammen med ham eller hende torsdag eftermiddag? Så er mor/far/barn-holdet lige noget for jer. Vi skal krybe og kravle, gå og løbe, danse og synge, lege og springe – kort sagt, have det rigtigt sjovt!! – og samtidig få lidt sved på panden. Mor og far skal selvfølgelig også være omklædte og være med til det hele. Vi glæder os til at se Jer.

 

Drengefræs:

Gymnastik for drenge fra 3-7 år. Tons og tummel for rigtige drenge. Vi skal udforske redskaberne, hoppe, løbe, klatre og meget mere. De to første gange må mor/far kigge med.

 

Filurpigerne:

Gymnastik for piger fra 3-6 år med leg og redskaber. Har du lyst til at lave gymnastik og have det sjovt med andre børn, så kom med højt humør og vær´ med……. Vi leger os ind i gymnastikkens verden vha. musik, sang, rytmik, bevægelse og ikke mindst redskaber. Vi kommer til at hoppe og danse til musik, lave sanglege, tumle på redskaber, lave fantasilege, og der bliver helt sikkert sved på panden og fuld fart på. De to første gange må mor/far kigge med.

 

Spring 0.-1. klasse:

Spring, leg og motorisk træning på den sjove måde. Vi skal have brændt energi af og udforske redskaberne, og så skal vi selvfølgelig også lave en sej opvisning.

 

Spring 2.-4. klasse:

Her vil vi dygtiggøre os inden for spring og rytme gymnastikken. Vi kommer til at arbejde med grund-, styrke- og smidighedstræning, rytmisk gymnastik med små sekvenser og opvisningsserier, spring på alle niveauer. Vi forventer, at du deltager aktivt i træningen. Der vil være fredagstræning på udvalgte fredage - se under træningstider.

 

JuniorSpring eller juniorRytme fra 5. klasse og opefter:

Holdet er for dig, som er let øvet eller øvet springgymnast. Vi vil arbejde med alle former for spring. Kom og spring i vores topmoderne springcenter. Der forventes fuldt engagement hver gang, og vi regner med, at holdet deltager i 2-3 opvisninger. Der vil være fredagstræning på udvalgte fredage - se under træningstider.

 

NYT!! I år har du endvidere mulighed for at gå på et rent junior rytmehold. Vi kommer til at arbejde med grundrytme, Street og forskellige håndredskaber. I kommer til at lære forskellige serier og deltage i 2-3 opvisninger sammen med springholdet. Vi forventer fuldt engagement hver gang, højt humør og gå-på-mod. Vi glæder os til at se dig!

 

Er du i tvivl, om du vil gå til spring eller rytme, kan du prøve det af de første to gange. Derefter skal du vælge, om du vil gå på spring- eller rytmeholdet. 

 

Motion for sjov:

Holdet er for voksne kvinder og mænd, der kan lide at få rørt kroppen og få sved på panden. Vi laver gymnastik og træner både mave, ryg, ben, baller og meget mere... ja flere forskellige træningsformer er i brug hver træningsaften, hvor vi laver opvarmning af hele kroppen samt træner med den store bold.

 

Kodeordet for træning med bold er funktionel træning mod en sundere og mere harmonisk krop via sjov og effektiv træning. En træning på bolden er i høj grad også holdningsorienteret træning, som stimulerer til en flottere og sundere skikkelse for både mænd og kvinder. Funktionel træning gør kroppen bedre til de bevægelser, du udfører i hverdagen. Jeg glæder mig til at se dig på holdet.

 

Ved træning med bolden vil det være en god idé at bruge indendørs sko samt træningstøj, der ikke er for glat.

 

Yoga: NYT i sæson 19/20

I yoga søger man at skabe balance mellem krop, sind og sjæl gennem en række fysiske øvelser. Vi kommer hovedsageligt til at arbejde med øvelser fra Hatha-yoga. Her arbejder man med balance, styrke, smidighed og åndedræt i et roligt tempo, så alle kan være med. Undervisningen bliver baseret på begynder og fortsættere, dog skal man være opmærksom på, at yoga kan være hårdt ved rygbesvær og knæskader.

Medbring håndklæde, vand og evt. et liggeunderlig.

Tilmeldning

Bliv frivillig

Sponsorer