Kort beskrivelse af gymnastikholdene

Forældre/barn:

Er dit barn mellem 1 og 3 år, og har du lyst at bruge en times tid sammen med ham eller hende torsdag eftermiddag? Så er mor/far/barn-holdet lige noget for jer. Vi skal krybe og kravle, gå og løbe, danse og synge, lege og springe – kort sagt, have det rigtigt sjovt!! – og samtidig få lidt sved på panden. Mor og far skal selvfølgelig også være omklædte og være med til det hele. Vi glæder os til at se Jer.

 

Drengefræs:

Gymnastik for drenge fra 3-7 år. Tons og tummel for rigtige drenge. Vi skal udforske redskaberne, hoppe, løbe, klatre og meget mere.

 

Filurpigerne:

Gymnastik for piger fra 3-6 år med leg og redskaber. Har du lyst til at lave gymnastik og have det sjovt med andre børn, så kom med højt humør og vær´ med……. Vi leger os ind i gymnastikkens verden vha. musik, sang, rytmik, bevægelse og ikke mindst redskaber. Vi kommer til at hoppe og danse til musik, lave sanglege, tumle på redskaber, lave fantasilege og der bliver helt sikkert sved på panden og fuld fart på. De to første gange må mor/far kigge med.

 

Spring 0.-1. klasse:

Spring og leg og motorisk træning på den sjove måde. Vi skal have brændt energi af og udforske redskaberne, og så skal vi selvfølgelig også lave en sej opvisning.

 

Spring 2.-4. klasse:

Her vil vi dygtiggøre os inden for spring og rytme gymnastikken. Vi kommer til at arbejde med grund-, styrke- og smidighedstræning, rytmisk gymnastik med små sekvenser og opvisningsserier, spring på alle niveauer. Vi forventer du deltager aktivt i træningen. Der vil være fredagstræning hver 4. fredag kl. 16.00-17.30 i vores springcenter.

 

Juniorspring fra 5. klasse og opefter:

Holdet er for dig , som er let øvet eller øvet springgymnast. Vi vil arbejde med alle former for spring. Kom og spring i vores nye springcenter. Der forventes fuldt engagement hver gang, og vi regner med, at holdet deltager i 2-3 opvisninger. Der vil være fredagstræning hver 4. fredag kl. 16.00-17.30.

 

Motion for sjov:

Holdet er for voksne kvinder og mænd, der kan lide at få rørt kroppen og få sved på panden.

Tilmeldning

Bliv frivillig

Sponsorer